Rondvaarten

de zaaier

Te water met van Gogh en ervaar zelf de historische Adriaan van Bergen Rondvaart

Het vaargebied rond Etten-Leur biedt ongekende mogelijkheden om te genieten van deze unieke omgeving op een prachtig nostalgisch schip.

We varen door het landschap dat voor Vincent van Gogh een geweldige inspiratiebron is geweest voor diverse schilderijen! Van Gogh heeft in Etten -Leur het schilderen ontdekt en heeft 2 jaar in Zevenbergen op het internaat gezeten.

Ruim 400 jaar geleden ging de held van Leur; Adriaan van Bergen met zijn Turfscheepje naar Breda om daar het kasteel van Breda te bevrijden en over te dragen aan Prins Maurits. Dit is bekend geworden als de List van Breda. De troepen zaten verstopt onder de lading turf en overvielen ‘s nachts de soldaten in het Kasteel.

Rondvaarten voor groepen

De Mark is en de overige vaarwaters is de prachtige achtertuin van Nederland. Wie dit gebied bevaart, mag niet voorbij gaan aan de prachtige rietkragen, natuurlijke kreken, flora en fauna.. Wij zorgen voor een onvergetelijk bezoek aan dit prachtig natuurlijk aangelegde gebied. Afhankelijk van het aantal personen, het budget en het doel van de reis kiezen we in overleg de juiste route.

Vergaderen op het water

Stel u voor: een luchtige, aangename, mobiele (vergader)zaal in een unieke en originele omgeving. Geschikt voor vergaderingen, seminaries, product presentaties, team-building, work-shops enz. Door de toenemende verkeersdrukte en mobiliteitsproblemen rond de grote steden kunnen wij een tijdsbesparend alternatief bieden voor al uw vergaderingen, presentaties, persvoorstellingen, … Wij kunnen u de perfecte vergaderzaal aanbieden, voorzien van alle moderne faciliteiten en makkelijk bereikbaar voor iedereen.

Na overleg met de klant kan de geschikte locatie (bijvoorbeeld voorzien van voldoende parkeerplaatsen) bepaald worden voor het aanleggen met één van onze schepen en het ontvangen van de mensen. Het schip kan aangemeerd blijven of een aangepaste tocht maken. De unieke en originele omgeving draagt zeker bij tot een vruchtbare en efficiënte vergadering. Iedereen blijft 100% gefocust van het afmeren tot en met het opnieuw aanmeren. Succes gegarandeerd…

’s Middags bestaat de mogelijkheid om te lunchen aan boord. Maak gebruik van deze unieke formule en organiseer je vergadering in een inspirerende omgeving. Deze formule wordt uiteraard helemaal naar wens van de klant uitgewerkt. Mogelijkheid van kleine versnaperingen tot het organiseren van lunch of diner.

Nieuwsgierig? Neem direct contact met ons op! Interesse? Reserveren


Informatieaanvraag Rondvaarten

Bezig met versturen